Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bułki pszenne (gotowe w godzinę)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="renia2001" data-source="post: 1504358" data-attributes="member: 38192"><p>Tak właściwie to nie trzeba nacinać tych bułek. Robię to tylko w wersji lux dla gości, dodatkowo smaruję jajkiem roztrzepanym z łyżką mleka. Na codzień bez nacięć i bez smarowania. Nieraz nawet nie czekam aż podrosną po uformowaniu, podrosną w piekarniku i nic im to nie szkodzi. Właśnie dlatego lubię ten przepis: za prostotę, szybkość i jakość. Ważne, żeby nie dodawać więcej mąki, jedynie odrobinę w razie potrzeby, bo będą twarde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="renia2001, post: 1504358, member: 38192"] Tak właściwie to nie trzeba nacinać tych bułek. Robię to tylko w wersji lux dla gości, dodatkowo smaruję jajkiem roztrzepanym z łyżką mleka. Na codzień bez nacięć i bez smarowania. Nieraz nawet nie czekam aż podrosną po uformowaniu, podrosną w piekarniku i nic im to nie szkodzi. Właśnie dlatego lubię ten przepis: za prostotę, szybkość i jakość. Ważne, żeby nie dodawać więcej mąki, jedynie odrobinę w razie potrzeby, bo będą twarde. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bułki pszenne (gotowe w godzinę)
Top
Bottom