samanta @ 5 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=713128Z powodu niemania bananów zrobiłam eksperyment truskawkowy i to nie był dobry pomysł. Cafe banana ma być z bananami a nie z truskawkami.O! A ja wczoraj tez myslalam, zeby zrobic z truskawkami, ale w takim razie- sobie daruje![]()
Dzieki za "ostrzezenie"![]()
Caritka @ 5 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=713176O! A ja wczoraj tez myslalam, zeby zrobic z truskawkami, ale w takim razie- sobie daruje![]()
Dzieki za "ostrzezenie"
To nawet nie było złe, ale po pierwsze kolor dziwny, po drugie zestawienie truskawek i kawy mi nie pasuje i tyle. Może ktoś inny uzna to za przysmak ale nie ja. Natomiast z bananem jest świetne.
samanta @ 5 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=713197To nawet nie było złe, ale po pierwsze kolor dziwny, po drugie zestawienie truskawek i kawy mi nie pasuje i tyle. Może ktoś inny uzna to za przysmak ale nie ja. Natomiast z bananem jest świetne.Jak sie glebiej zastanowie, to kawa i truskawki chyba mi tez nie pasuja![]()
Niee, nie bede kombinowac, bananowy jest pycha i tak to zostawie![]()
mysz @ 5 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=713330chciałyscie sprofanować cafe banana to wam sie odwdzięczyło kiepskim smakiem
I miało rację , co to za pomysł poprawiać to co już jest doskonałe. Mam pewność że zrobi furorę na moich imieninach, jeszcze nikt tego nie próbował i nie będzie narazie aż do imprezy.![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.