Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Cepeliny vel kartacze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bacha" data-source="post: 803073" data-attributes="member: 41"><p>ja daję do środka mięso identyczne jak na kotlety mielone (wciskam go sporo, ile się da) - nie zauważyłam, żeby wewnątrz było za dużo soku</p><p></p><p>jeżeli się obawiacie, że będzie surowe, to po ok. 20 min gotowania można jedną pyzę przekroić, jeżeli jeszcze nie &quot;doszło&quot;, pogotować trochę dłużej</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bacha, post: 803073, member: 41"] ja daję do środka mięso identyczne jak na kotlety mielone (wciskam go sporo, ile się da) - nie zauważyłam, żeby wewnątrz było za dużo soku jeżeli się obawiacie, że będzie surowe, to po ok. 20 min gotowania można jedną pyzę przekroić, jeżeli jeszcze nie "doszło", pogotować trochę dłużej [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Cepeliny vel kartacze
Top
Bottom