Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka - Chnopf
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaka" data-source="post: 1227634" data-attributes="member: 40"><p>Kuście się KONIECZNIE! To ciasto jest bossssssskie - muszę się czymś zająć, by nie wyjeść dziecku bułek (jutro wycieczka)....</p><p>Piekłam je 22 minuty w temperaturze 180 stopni C (grzanie góra-dół). Fotki jutro, bo teraz nie dam rady.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaka, post: 1227634, member: 40"] Kuście się KONIECZNIE! To ciasto jest bossssssskie - muszę się czymś zająć, by nie wyjeść dziecku bułek (jutro wycieczka).... Piekłam je 22 minuty w temperaturze 180 stopni C (grzanie góra-dół). Fotki jutro, bo teraz nie dam rady. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka - Chnopf
Top
Bottom