Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka koszerna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1254327" data-attributes="member: 67"><p>Zabieram się za tę chałkę. W przepisie widzę, że wszystkie składniki są od razu zagniecione na ciasto, a w podanym linku najpierw jest zrobiony zaczyn. To przeoczenie, czy Twoja modyfikacja, Izuniu? </p><p>Pewnie mi zaraz nie odpowiesz, więc robię z zaczynem, ale chciałabym wiedzieć, czy tę fazę opuściłaś i mimo to ciasto Ci wyszło rewelacyjne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1254327, member: 67"] Zabieram się za tę chałkę. W przepisie widzę, że wszystkie składniki są od razu zagniecione na ciasto, a w podanym linku najpierw jest zrobiony zaczyn. To przeoczenie, czy Twoja modyfikacja, Izuniu? Pewnie mi zaraz nie odpowiesz, więc robię z zaczynem, ale chciałabym wiedzieć, czy tę fazę opuściłaś i mimo to ciasto Ci wyszło rewelacyjne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka koszerna
Top
Bottom