Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka koszerna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 934704" data-attributes="member: 5092"><p>Aj powinnam wczoraj wpisać lub w sobotę nawet. Z tego ciasta upiekłam rogaliki - nie był to mój wybór ale konieczność, bo zużyłam masło i mleko do innego ciasta a mąż sobie zażyczył rogaliki. A że jestem dobrą żoną....</p><p>Naczytałam się tu o tym jak to ciasto szybko rośnie - moje wprost przeciwnie, prawie nic nie urosło w pierwszym etapie! Zrobiłam te rogaliki i zostawiłam do podrośnięcia i ruszyły, może nie tak bardzo ale jednak. Natomiast w piekarniku zrehabilitowały się całkowicie. Dałam te 10 łyżek cukru bo to miały być takie słodkie rogaliki. Wyszło ich nawet sporo ale tak szybko znikły że postanowiłam piec je częściej. Zresztą chałkę też upiekę. Iza, przepis bardzo mi się podoba, szkoda że tak długo sie do niego zabierałam! </p><p>A oto moje rogaliki:</p><p>[ATTACH=full]48640[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 934704, member: 5092"] Aj powinnam wczoraj wpisać lub w sobotę nawet. Z tego ciasta upiekłam rogaliki - nie był to mój wybór ale konieczność, bo zużyłam masło i mleko do innego ciasta a mąż sobie zażyczył rogaliki. A że jestem dobrą żoną.... Naczytałam się tu o tym jak to ciasto szybko rośnie - moje wprost przeciwnie, prawie nic nie urosło w pierwszym etapie! Zrobiłam te rogaliki i zostawiłam do podrośnięcia i ruszyły, może nie tak bardzo ale jednak. Natomiast w piekarniku zrehabilitowały się całkowicie. Dałam te 10 łyżek cukru bo to miały być takie słodkie rogaliki. Wyszło ich nawet sporo ale tak szybko znikły że postanowiłam piec je częściej. Zresztą chałkę też upiekę. Iza, przepis bardzo mi się podoba, szkoda że tak długo sie do niego zabierałam! A oto moje rogaliki: [ATTACH=full]48640[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka koszerna
Top
Bottom