Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka szabasowa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 901858" data-attributes="member: 5092"><p>O proszę, czyli niedługo piekę tę chałkę. </p><p>Wcale mnie nie dziwi obecność ziemniaków w cieście drożdżowym, przeciez to wlasnie im zawdzięcza swoją puszystość babka Limby. Od kiedy ja piekę, często dodaje ugotowane ziemniaki do ciast drożdżowych i zawsze z dobrym efektem.</p><p>Hm, to może jedną zrobię z makiem a drugą z kruszonką?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 901858, member: 5092"] O proszę, czyli niedługo piekę tę chałkę. Wcale mnie nie dziwi obecność ziemniaków w cieście drożdżowym, przeciez to wlasnie im zawdzięcza swoją puszystość babka Limby. Od kiedy ja piekę, często dodaje ugotowane ziemniaki do ciast drożdżowych i zawsze z dobrym efektem. Hm, to może jedną zrobię z makiem a drugą z kruszonką? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka szabasowa*
Top
Bottom