Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka szabasowa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 902448" data-attributes="member: 1024"><p>Moje też rosły lepiej na żywych drożdżach, zwłaszcza, że pierwszy raz robiłam &quot;na wariackich papierach&quot;, bo w międzyczasie szyłam dla dziecka kostium zająca na przedstawienie, a potem poszłam do pracy. Jak widać jednak lodówkowanie nie zaszkodziło ani moim, ani Twoim chałkom. Wyglądają wspaniale!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 902448, member: 1024"] Moje też rosły lepiej na żywych drożdżach, zwłaszcza, że pierwszy raz robiłam "na wariackich papierach", bo w międzyczasie szyłam dla dziecka kostium zająca na przedstawienie, a potem poszłam do pracy. Jak widać jednak lodówkowanie nie zaszkodziło ani moim, ani Twoim chałkom. Wyglądają wspaniale! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka szabasowa*
Top
Bottom