Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałki Liski*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 921159" data-attributes="member: 16068"><p>No wlasnie, moglam napisac, ze u mnie chalki byly upieczone juz po 20 minutach, jakbym trzymala je w piekarniku wg przepisu 30-40 minut to bym miala murzynki a nie chalki. Tylko, ze przepis jest na te WIELGACHNE chaly i moze trzeba je dluzej dopiekac. Jak robie z calego przepisu to mi wychodza 4 chalki, a jesli - tak jak ostatnio - robie z polowy porcji to mam 2 i tez jest dobrze, bo na raz to i tak bysmy tego nie przejedli...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 921159, member: 16068"] No wlasnie, moglam napisac, ze u mnie chalki byly upieczone juz po 20 minutach, jakbym trzymala je w piekarniku wg przepisu 30-40 minut to bym miala murzynki a nie chalki. Tylko, ze przepis jest na te WIELGACHNE chaly i moze trzeba je dluzej dopiekac. Jak robie z calego przepisu to mi wychodza 4 chalki, a jesli - tak jak ostatnio - robie z polowy porcji to mam 2 i tez jest dobrze, bo na raz to i tak bysmy tego nie przejedli... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałki Liski*
Top
Bottom