Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Challah na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 819950" data-attributes="member: 232"><p>w ciescie jest dosc duzo drozdzy, wiec zakwas nie musi byc specjalnie aktywny. on bardziej nadaje smak tej chalce. </p><p>oczywiscie lepiej go troche potrzymac w cieple i nie dodawac lodowatego, bo jak wiadomo w ciescie drozdzowym wszystkie skladniki powinny miec mniej wiecej jednakowa temperature.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 819950, member: 232"] w ciescie jest dosc duzo drozdzy, wiec zakwas nie musi byc specjalnie aktywny. on bardziej nadaje smak tej chalce. oczywiscie lepiej go troche potrzymac w cieple i nie dodawac lodowatego, bo jak wiadomo w ciescie drozdzowym wszystkie skladniki powinny miec mniej wiecej jednakowa temperature. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Challah na zakwasie
Top
Bottom