kermidt
Member
- Wrz 17, 2004
- 45,266
- 6
- 0
QUOTE (seniorka @ 5 Oct 2013, 15:05 ) index.php?act=findpost&pid=1471753Niczego się nie bój, a zwłaszcza cynamonu. Ja zrobiłam dzisiaj "stifado" z jagnięciny (zazwyczaj robię z wołowiny) właśnie z dodatkiem (między innymi) cynamonu. Smak doskonały.  Jak znajdę chwilę czasu wpiszę przepis.
	
		
			
		
		
	
			
			Seniorko, nie widze przepisu a malzonek sie pochwalil wlasnie, ze kupil cwiartke jagniecia.
Nie mam pojecia co z nim zrobie jak juz dotrze do domu, na razie biega jeszcze u wspracownika kuzyna znajomego czy jakos tak, ale jedno wiem: musi byc dobrze doprawione. Bede wdzieczna za uwagi.
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		 
	 
 
		 
	