Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
„Chleb Babci za pół ceny”
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="o.baby06" data-source="post: 1430197" data-attributes="member: 20723"><p>Jestem początkująca w temacie pieczenia ale udało mi się upiec chleb z tego przepisu. Nie jest jeszcze doskonały ale będę próbowała dalej. Mam jednak pytanie czy z tym zakwasem trzeba dalej tak postępować jak z tym normalnym. Tzn. czy do upieczenia następnego chleba trzeba przygotować ciasto zakwaszone? Jak postępować dalej z tym zakwasem przy kolejnym pieczeniu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="o.baby06, post: 1430197, member: 20723"] Jestem początkująca w temacie pieczenia ale udało mi się upiec chleb z tego przepisu. Nie jest jeszcze doskonały ale będę próbowała dalej. Mam jednak pytanie czy z tym zakwasem trzeba dalej tak postępować jak z tym normalnym. Tzn. czy do upieczenia następnego chleba trzeba przygotować ciasto zakwaszone? Jak postępować dalej z tym zakwasem przy kolejnym pieczeniu? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
„Chleb Babci za pół ceny”
Top
Bottom