Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb Bahusa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 5792" data-attributes="member: 52"><p>Ja robialam w maszynie. Z 500 g maki.</p><p>Chleb Bahusa</p><p>Program Basic </p><p>Skorka Dark/Medium</p><p>500 g maki &#8220;0&#8221; / lub 300 g semoliny + 200 g &#8220;0&#8221; /</p><p>300 ml wody</p><p>1 jajko rozbite </p><p>2 lyzki oliwy extravergine</p><p>12,5 g swiezych drozdzy</p><p>1 lyzeczka cukru</p><p>1,5 lyzeczki soli</p><p>50 g sera zoltego pokrojonego w drobna kostke / wg uznania /</p><p>1 lyzka ziol / prowansalskich, majeranku, kminku, oregano /</p><p>Maka typu "0" to maka pszenna chlebowa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 5792, member: 52"] Ja robialam w maszynie. Z 500 g maki. Chleb Bahusa Program Basic Skorka Dark/Medium 500 g maki “0” / lub 300 g semoliny + 200 g “0” / 300 ml wody 1 jajko rozbite 2 lyzki oliwy extravergine 12,5 g swiezych drozdzy 1 lyzeczka cukru 1,5 lyzeczki soli 50 g sera zoltego pokrojonego w drobna kostke / wg uznania / 1 lyzka ziol / prowansalskich, majeranku, kminku, oregano / Maka typu "0" to maka pszenna chlebowa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb Bahusa
Top
Bottom