Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb Baltonowski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1710317" data-attributes="member: 692"><p>Gdzie ją kupujesz? Swego czasu Gdańskie Młyny robiły taką i bardzo ją lubiłam, ale od paru lat nie widzę w sklepach.</p><p></p><p>Zrobiłam sobie biały zakwas na mące 720 zaszczepiony 2 łyżeczkami żytniego 2000. Jutro będzie gotowy do pieczenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1710317, member: 692"] Gdzie ją kupujesz? Swego czasu Gdańskie Młyny robiły taką i bardzo ją lubiłam, ale od paru lat nie widzę w sklepach. Zrobiłam sobie biały zakwas na mące 720 zaszczepiony 2 łyżeczkami żytniego 2000. Jutro będzie gotowy do pieczenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Chleb Baltonowski
Top
Bottom