Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
chleb biały z otrębami i innymi zdrowymi rzeczami (ktosia)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="megi1828" data-source="post: 1344014" data-attributes="member: 31801"><p>Mam pytanie, jaka powinna byc konsystencja ciasta? Czy to ma byc kula? Bo moje wyszlo bardzo rzadkie i nawet po dodatkowym dodaniu kubeczka maki nadal nie bylo kuli. Maszyna tylko zagniatala a potem przelalam ciasto do garnka rzymskiego. Wyroslo pieknie, chleb smaczny, pulchny ( dalam troche wiecej drozdzy) tylko przywarl mi do gara ( dopiero ucze sie w nim piec) ale tak wlasnie interesuje mnie ta konsystencja, czy z maki pszennej powinna byc to kula?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="megi1828, post: 1344014, member: 31801"] Mam pytanie, jaka powinna byc konsystencja ciasta? Czy to ma byc kula? Bo moje wyszlo bardzo rzadkie i nawet po dodatkowym dodaniu kubeczka maki nadal nie bylo kuli. Maszyna tylko zagniatala a potem przelalam ciasto do garnka rzymskiego. Wyroslo pieknie, chleb smaczny, pulchny ( dalam troche wiecej drozdzy) tylko przywarl mi do gara ( dopiero ucze sie w nim piec) ale tak wlasnie interesuje mnie ta konsystencja, czy z maki pszennej powinna byc to kula? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
chleb biały z otrębami i innymi zdrowymi rzeczami (ktosia)
Top
Bottom