Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yrsa" data-source="post: 1469773" data-attributes="member: 13254"><p>Moim zdaniem dobrze.</p><p></p><p>Kiedyś się pomyliłam i do zaczynu na chleb piwny dałam 25 g mąki żytniej zamiast pszennej. Reszta to 500 g maki pszennej, więc co to jest te 25 g? Okazało się, że dostałam całkiem inny chleb (gorszy niestety). Tym bardziej aż 400 g zaczynu pszennego to całkiem inna bajka niż żytniego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yrsa, post: 1469773, member: 13254"] Moim zdaniem dobrze. Kiedyś się pomyliłam i do zaczynu na chleb piwny dałam 25 g mąki żytniej zamiast pszennej. Reszta to 500 g maki pszennej, więc co to jest te 25 g? Okazało się, że dostałam całkiem inny chleb (gorszy niestety). Tym bardziej aż 400 g zaczynu pszennego to całkiem inna bajka niż żytniego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom