Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 160199" data-attributes="member: 231"><p>coś Ty, i tak przecież chyba kazdy na zdrowy rozum dodaje wodę. </p><p>Ja do tego ziemniaczanego z keksówki tez dodałam wody, bo mi się za suchy wydawał (szczerze mówiąc, to chyba miałam jakieś bardzo mocno skrobiowe ziemniaki, mimo że młode, bo ciasto zupełnie się nei chciało posklejac! fragmenty fruwały jak skały wokół planet!)</p><p></p><p></p><p>no jasne, że z połowy zrobię (jak nie z 1/3 w ogóle!)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 160199, member: 231"] coś Ty, i tak przecież chyba kazdy na zdrowy rozum dodaje wodę. Ja do tego ziemniaczanego z keksówki tez dodałam wody, bo mi się za suchy wydawał (szczerze mówiąc, to chyba miałam jakieś bardzo mocno skrobiowe ziemniaki, mimo że młode, bo ciasto zupełnie się nei chciało posklejac! fragmenty fruwały jak skały wokół planet!) no jasne, że z połowy zrobię (jak nie z 1/3 w ogóle!) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom