Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 160841" data-attributes="member: 231"><p>nie nie, ja nei przerzucam cleba na kamien z koszyczka! Zbytnio by się rozplasnął, no i napewno bym się poparzyła (już wyglądam jak bo kilku nieudanych próbach samobójczych)</p><p></p><p>ja przykrywam koszyczek taką do krojenia z ikei (okrągłą) delikatnie trzymając za górę i dół przekładam do góry nogami. Nacinam idąc do piekarnika, dopiero otwieram piekarnik - i zsuwam chleb na kamień (na papierze - w przeciwieństwoe do pizzy)</p><p></p><p>nie nacinałabym chleba w piekarniku, bo każdy stracony stopień to kilka milimetrów chleba w dół.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 160841, member: 231"] nie nie, ja nei przerzucam cleba na kamien z koszyczka! Zbytnio by się rozplasnął, no i napewno bym się poparzyła (już wyglądam jak bo kilku nieudanych próbach samobójczych) ja przykrywam koszyczek taką do krojenia z ikei (okrągłą) delikatnie trzymając za górę i dół przekładam do góry nogami. Nacinam idąc do piekarnika, dopiero otwieram piekarnik - i zsuwam chleb na kamień (na papierze - w przeciwieństwoe do pizzy) nie nacinałabym chleba w piekarniku, bo każdy stracony stopień to kilka milimetrów chleba w dół. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom