Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="SAga" data-source="post: 1627305" data-attributes="member: 39857"><p>Witam , już od dłuższego czasu piekę chleb codzienny , dla mnie i mojej rodziny idealny do wszystkiego ,</p><p>ale wczoraj po upieczeniu kolejnego bochenka syn stwierdził , że jest gumowaty .</p><p>Rzeczywiście po zjedzeniu kromki i ja stwierdziłam , ze miąższ jest wilgotny i jakby trochę ciągnący .</p><p> Tym razem dałam trochę więcej mąki pszennej zamiast żytniej , ale poza tym wszystko jak w przepisie .</p><p>Czy to mogło być przyczyną innego miąższu niż zawsze ? Mój chleb codzienny wychodzi zawsze wilgotny ,</p><p>czasem chciałabym zjeść taki o miąższu bardziej suchym , polecicie jakiś inny przepis ?</p><p>Pozdrawiam - Agnieszka</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SAga, post: 1627305, member: 39857"] Witam , już od dłuższego czasu piekę chleb codzienny , dla mnie i mojej rodziny idealny do wszystkiego , ale wczoraj po upieczeniu kolejnego bochenka syn stwierdził , że jest gumowaty . Rzeczywiście po zjedzeniu kromki i ja stwierdziłam , ze miąższ jest wilgotny i jakby trochę ciągnący . Tym razem dałam trochę więcej mąki pszennej zamiast żytniej , ale poza tym wszystko jak w przepisie . Czy to mogło być przyczyną innego miąższu niż zawsze ? Mój chleb codzienny wychodzi zawsze wilgotny , czasem chciałabym zjeść taki o miąższu bardziej suchym , polecicie jakiś inny przepis ? Pozdrawiam - Agnieszka [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom