Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 166028" data-attributes="member: 626"><p>Właśnie wyjęłam z piekarnika. Wygląda dosyć... ekscentrycznie, bo zapomniałam go ponacinać. </p><p>Siedział całą noc w lodówce i urósł tylko bardzo nieznacznie, więc wyniosłam go na taras, żeby się wygrzał na słońcu i dopiero wtedy trochę ruszył.</p><p>Piekłam na kamieniu i ma kusząco spieczony spód, ale skórka na górze nie jest specjalnie chrupiąca (moze przez dosyć intensywne spryskiwanie wodą podczas pieczenia?).</p><p>Zaraz spróbuję zrobić mu zdjęcie i jeśli bedzie się nadawało to zamieszczę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 166028, member: 626"] Właśnie wyjęłam z piekarnika. Wygląda dosyć... ekscentrycznie, bo zapomniałam go ponacinać. Siedział całą noc w lodówce i urósł tylko bardzo nieznacznie, więc wyniosłam go na taras, żeby się wygrzał na słońcu i dopiero wtedy trochę ruszył. Piekłam na kamieniu i ma kusząco spieczony spód, ale skórka na górze nie jest specjalnie chrupiąca (moze przez dosyć intensywne spryskiwanie wodą podczas pieczenia?). Zaraz spróbuję zrobić mu zdjęcie i jeśli bedzie się nadawało to zamieszczę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom