Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 166414" data-attributes="member: 231"><p>Sylion, ale czy pilnujesz, zeby po osatnim dokarmieniu ciasta zakwaszonego użyc go w po 3-4 godziniach? A nie na przykłąd po 8?</p><p></p><p>Wyżej napisałam o tym, ze zakwas musi dostawac wyzwanie - 24 godziny to tak jakbyśmy trawili to samo cały czas (nie bede wchodziłą w szczegóły bo to dosc okropne- takie mi sie porownia jakies nasuwaja)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 166414, member: 231"] Sylion, ale czy pilnujesz, zeby po osatnim dokarmieniu ciasta zakwaszonego użyc go w po 3-4 godziniach? A nie na przykłąd po 8? Wyżej napisałam o tym, ze zakwas musi dostawac wyzwanie - 24 godziny to tak jakbyśmy trawili to samo cały czas (nie bede wchodziłą w szczegóły bo to dosc okropne- takie mi sie porownia jakies nasuwaja) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom