Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 190651" data-attributes="member: 232"><p><strong>nie musza pekac</strong>. </p><p>Przekonalam sie, ze najwieksze znaczenie ma formowanie bochenka. Konieczne jest naprezenie powierzchni chleba i mocne zlepienie tego co ma byc pod spodem. Zalecane jest rowniez takie naprezanie dwukrotne, raz na poczatku i drugie w polowie wyrastania. Dotyczy to zarowno chlebow pieczonych w formie, luzem badz wyrastanych w koszyku. Dobry filmik z instruktazem formowania bochenka jest na forum domowe. Poolecam !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 190651, member: 232"] [B]nie musza pekac[/B]. Przekonalam sie, ze najwieksze znaczenie ma formowanie bochenka. Konieczne jest naprezenie powierzchni chleba i mocne zlepienie tego co ma byc pod spodem. Zalecane jest rowniez takie naprezanie dwukrotne, raz na poczatku i drugie w polowie wyrastania. Dotyczy to zarowno chlebow pieczonych w formie, luzem badz wyrastanych w koszyku. Dobry filmik z instruktazem formowania bochenka jest na forum domowe. Poolecam ! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom