Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 373484" data-attributes="member: 232"><p>Oczywiscie, jak kazde pieczywo zamrazac mozna rowniez chleb. </p><p></p><p>Mozesz go zamrozic w calosci, w kawalkach, w kromkach. Najwazniejsze jest, aby wkladac do zamrazarki wkrotce po tym jak wystygnie. Wtedy po rozmrozeniu wyglada i pachnie jak swiezy.</p><p></p><p>Ja zwykle pieke duze bochenki, dziele na pol i zamrazam taka porcje wkladajac w szczelne torebki foliowe.</p><p>wyjmuje je wieczorem na blat kuchenny i rano po rozpakowaniu mamy swiezy chleb na caly dzien.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 373484, member: 232"] Oczywiscie, jak kazde pieczywo zamrazac mozna rowniez chleb. Mozesz go zamrozic w calosci, w kawalkach, w kromkach. Najwazniejsze jest, aby wkladac do zamrazarki wkrotce po tym jak wystygnie. Wtedy po rozmrozeniu wyglada i pachnie jak swiezy. Ja zwykle pieke duze bochenki, dziele na pol i zamrazam taka porcje wkladajac w szczelne torebki foliowe. wyjmuje je wieczorem na blat kuchenny i rano po rozpakowaniu mamy swiezy chleb na caly dzien. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom