Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="-magda-" data-source="post: 413893" data-attributes="member: 1561"><p>Pyszny chleb. Bardzo ciekawy smak. Będę go piekła. </p><p>Ale Mirabelko czy możesz mi doradzić. Szukam chleba podognego w wyglądzie do chleba, który w piekarniach nazywa się regionalny. </p><p>Nie wiem czy to wina zakwasu, że wychodzą mi takie razowe bardziej niż pszenne. Mam mąkę żytnią razową, może powinnam ją przesiewać, żeby nie była taka razowa?</p><p>Upiekłam kiedyś Wiejski Chleb Francuski z TWOJEJ PIEKARNI. </p><p>Był pyszny i taki właśnie jak chcę. Ale taki wyszedł mi tylko 3x, potem już nie. A mąki mam takie same.</p><p></p><p>Ten chleb gdyby był właśnie taki bardziej hm- biały, że tak powiem byłby idealny, bo smak jest super.</p><p></p><p>Będę wdzięczna za sugestie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="-magda-, post: 413893, member: 1561"] Pyszny chleb. Bardzo ciekawy smak. Będę go piekła. Ale Mirabelko czy możesz mi doradzić. Szukam chleba podognego w wyglądzie do chleba, który w piekarniach nazywa się regionalny. Nie wiem czy to wina zakwasu, że wychodzą mi takie razowe bardziej niż pszenne. Mam mąkę żytnią razową, może powinnam ją przesiewać, żeby nie była taka razowa? Upiekłam kiedyś Wiejski Chleb Francuski z TWOJEJ PIEKARNI. Był pyszny i taki właśnie jak chcę. Ale taki wyszedł mi tylko 3x, potem już nie. A mąki mam takie same. Ten chleb gdyby był właśnie taki bardziej hm- biały, że tak powiem byłby idealny, bo smak jest super. Będę wdzięczna za sugestie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom