Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pinkink" data-source="post: 454535" data-attributes="member: 3260"><p><span style="color: #333399"><span style="font-family: 'Comic Sans Ms'">I jeszcze kolejne piekarnicze pytanie, choc niekoniecznie w zwiazku z 'codziennym'. - Chleb bedzie nie szybciej niz jutro w poludnie /mojego czasu/.</span></span></p><p><span style="color: #333399"><span style="font-family: 'Comic Sans Ms'"></span></span></p><p><span style="color: #333399"><span style="font-family: 'Comic Sans Ms'">W szale chlebowym pokupowalam maki rozmaite, m. in. semoline. Chyba durum. Przypomina troche make krupczatke ale jest zoltawego koloru. Do zadnego chleba sie chyba nie nada, za to moze do chalki, na ktora mialabym wielka ochote?</span></span></p><p><span style="color: #333399"><span style="font-family: 'Comic Sans Ms'">Nie jest to semolina w znaczeniu naszego grysiku, jak tu ktos napisal. Grysik albo kaszka manna wystepuje pod nazwa cream of wheat .</span></span></p><p><span style="color: #333399"><span style="font-family: 'Comic Sans Ms'"></span></span></p><p><span style="color: #333399"><span style="font-family: 'Comic Sans Ms'">Prosze, napiszcie bo nie mam pomyslu.</span></span></p><p> <span style="color: #333399"><span style="font-family: 'Comic Sans Ms'">Dzieki.))</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pinkink, post: 454535, member: 3260"] [COLOR=#333399][FONT=Comic Sans Ms]I jeszcze kolejne piekarnicze pytanie, choc niekoniecznie w zwiazku z 'codziennym'. - Chleb bedzie nie szybciej niz jutro w poludnie /mojego czasu/. W szale chlebowym pokupowalam maki rozmaite, m. in. semoline. Chyba durum. Przypomina troche make krupczatke ale jest zoltawego koloru. Do zadnego chleba sie chyba nie nada, za to moze do chalki, na ktora mialabym wielka ochote? Nie jest to semolina w znaczeniu naszego grysiku, jak tu ktos napisal. Grysik albo kaszka manna wystepuje pod nazwa cream of wheat . Prosze, napiszcie bo nie mam pomyslu. Dzieki.))[/FONT][/COLOR][FONT=Comic Sans Ms][/FONT] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom