Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="saba" data-source="post: 609388" data-attributes="member: 1890"><p>Mirabbelo- twój przepis -na chleb codzienny - to jest podstawa moich chlebów.Zmieniam tylko rodzaje mąki np. żytnia razowa, pszenna razowa,. Raz to jest chleb &quot;czysty&quot; mieszany z mąki żytniej 720 i pszennej 650 bez dodatków a następnym razem daję inną mąkę lub inne dodatki. Smaczny ten jest chlebek ze słonecznikiem i sezamem , z ziołami , z mielonym siemieniem lnianym. I jest to tylko chleb wyłącznie na zakwasie zytnim!Piekłam różne chleby z tego forum i wg przepisów z Twojej strony.Piekę już od czerwca ub.roku. Teraz praktycznie piekę tylko dwa rodzaje: chlebek codzienny i chlebek pszenny mleczny AgusiH . Kupne chleby nam już nie smakują.Zakwas jak wyprowadziłam na początku - wg Twojego przepisu - tak mam go do tej pory,:ciągle go dokarmiam i biorę porcje do następnego pieczenia.Byłaś i jesteś moim guru.Dziękuję Ci Mirabbelko .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="saba, post: 609388, member: 1890"] Mirabbelo- twój przepis -na chleb codzienny - to jest podstawa moich chlebów.Zmieniam tylko rodzaje mąki np. żytnia razowa, pszenna razowa,. Raz to jest chleb "czysty" mieszany z mąki żytniej 720 i pszennej 650 bez dodatków a następnym razem daję inną mąkę lub inne dodatki. Smaczny ten jest chlebek ze słonecznikiem i sezamem , z ziołami , z mielonym siemieniem lnianym. I jest to tylko chleb wyłącznie na zakwasie zytnim!Piekłam różne chleby z tego forum i wg przepisów z Twojej strony.Piekę już od czerwca ub.roku. Teraz praktycznie piekę tylko dwa rodzaje: chlebek codzienny i chlebek pszenny mleczny AgusiH . Kupne chleby nam już nie smakują.Zakwas jak wyprowadziłam na początku - wg Twojego przepisu - tak mam go do tej pory,:ciągle go dokarmiam i biorę porcje do następnego pieczenia.Byłaś i jesteś moim guru.Dziękuję Ci Mirabbelko . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom