Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="saba" data-source="post: 609411" data-attributes="member: 1890"><p>O walorach zdrowotnych tego chlebka mogę napisać tyle- że jest bardzo a bardzo zdrowy.Mam koleżankę , która jest po operacji jelita grubego ( rak) nawet po kupnym chlebie ekologicznym nie za bardzo się czuje. Natomiast jak ja jej upiekę chlebek codzienny (ale nie razowy , bez dodatków )- to może zjeść i nic jej nie jest. I jej chore jelita bardzo dobrze tolerują ten chleb a chora czuje się bardzo dobrze, nawet jak zje ten chleb na 5-ty dzień ( nie pozwala nikomu go jeść).Rodzina i znajomi proszą się o ten chlebek - jak mam do nich przyjść. Nawet mojemu synowi upiekłam 5 chlebów i zabrał do Anglii.Ale nie pocieszył się nimi za długo - bo mu inni zjedli po kryjomu.Jeden chleb dał Anglikowi ( pracodawca) - to ten nie mógł się najeść , że taki smaczny chleb w Polsce pieką!! Syn mówł, że prawie całego zjadł ( tego z mniejszej kesksówki) od razu na śniadanie . bez niczego. Tylko sam chleb.I dlatego duża buźka Mirabbelko dla Ciebie.Chyba mnie pamiętasz z e- maily.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="saba, post: 609411, member: 1890"] O walorach zdrowotnych tego chlebka mogę napisać tyle- że jest bardzo a bardzo zdrowy.Mam koleżankę , która jest po operacji jelita grubego ( rak) nawet po kupnym chlebie ekologicznym nie za bardzo się czuje. Natomiast jak ja jej upiekę chlebek codzienny (ale nie razowy , bez dodatków )- to może zjeść i nic jej nie jest. I jej chore jelita bardzo dobrze tolerują ten chleb a chora czuje się bardzo dobrze, nawet jak zje ten chleb na 5-ty dzień ( nie pozwala nikomu go jeść).Rodzina i znajomi proszą się o ten chlebek - jak mam do nich przyjść. Nawet mojemu synowi upiekłam 5 chlebów i zabrał do Anglii.Ale nie pocieszył się nimi za długo - bo mu inni zjedli po kryjomu.Jeden chleb dał Anglikowi ( pracodawca) - to ten nie mógł się najeść , że taki smaczny chleb w Polsce pieką!! Syn mówł, że prawie całego zjadł ( tego z mniejszej kesksówki) od razu na śniadanie . bez niczego. Tylko sam chleb.I dlatego duża buźka Mirabbelko dla Ciebie.Chyba mnie pamiętasz z e- maily. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom