Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 641785" data-attributes="member: 422"><p>Sknociłam chleb. Pięknie mi urósł w lodówce, nagrzałam piekarnik i chciałam wyjąć chleb z miski... No i okazało się, że mi się przykleił do ścianek. Jak go odklejałam oczywiście mi opadł. Włożyłam takiego plaskatego do keksówki, żeby nabrał kształtów, ale to nie będzie to. No nic, jeżeli smak będzie mi odpowiadał, jutro powtórka.</p><p></p><p></p><p>Chleb upieczony, o dziwo, ładnie w piekarniku wyrósł, oczywiście kulfoniasty, jak sto nieszczęść. Jak trochę ostygnie będę degustować.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Wieczorem:</p><p>chleb smaczny, ale straszliwie gliniasty. Nie zakalec, ładne i równomiernie rozmieszczone dziurki, ale wyobrażam sobie, że gdyby mi nie opadł, byłby dużo lżejszy i nie taki gliniak. Na pewno powtórzę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 641785, member: 422"] Sknociłam chleb. Pięknie mi urósł w lodówce, nagrzałam piekarnik i chciałam wyjąć chleb z miski... No i okazało się, że mi się przykleił do ścianek. Jak go odklejałam oczywiście mi opadł. Włożyłam takiego plaskatego do keksówki, żeby nabrał kształtów, ale to nie będzie to. No nic, jeżeli smak będzie mi odpowiadał, jutro powtórka. Chleb upieczony, o dziwo, ładnie w piekarniku wyrósł, oczywiście kulfoniasty, jak sto nieszczęść. Jak trochę ostygnie będę degustować. Wieczorem: chleb smaczny, ale straszliwie gliniasty. Nie zakalec, ładne i równomiernie rozmieszczone dziurki, ale wyobrażam sobie, że gdyby mi nie opadł, byłby dużo lżejszy i nie taki gliniak. Na pewno powtórzę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom