Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dominique" data-source="post: 658452" data-attributes="member: 1346"><p>Ponacinalam, ponacinalam, efekt koncowy pyszniutki! (zaraz zrobie zdjecie, bo juz pol zjedzone ! Chociaz nie wiem dlaczego mi na drozdze troszke pachnie, jak go wacham? Za dlugo wyrastal zakwas? Chociaz w smaku nic nie czuc!</p><p>Chociaz bede dalej probowac i szukac, bo moj maz woli jednak bardziej biale chleby, a ten mi wyszedl dosyc zytni. Za to synek i corcia wsuwali na sniadanie z dzemem, az im sie uszy trzesly :-D.</p><p>Dziekuje Mirabbelko, teraz sprobuje ten z ziemniakami moze? Chyba, ze polecasz jeszcze inny, taki, zeby byl troszke jasniejszy (a moze zakwas zrobie pszenny?)</p><p>Najwazniejsze, ze polknelam bakcyla (Tatter, dzieki Tobie tez!) i bede eksperymentowac!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dominique, post: 658452, member: 1346"] Ponacinalam, ponacinalam, efekt koncowy pyszniutki! (zaraz zrobie zdjecie, bo juz pol zjedzone ! Chociaz nie wiem dlaczego mi na drozdze troszke pachnie, jak go wacham? Za dlugo wyrastal zakwas? Chociaz w smaku nic nie czuc! Chociaz bede dalej probowac i szukac, bo moj maz woli jednak bardziej biale chleby, a ten mi wyszedl dosyc zytni. Za to synek i corcia wsuwali na sniadanie z dzemem, az im sie uszy trzesly :-D. Dziekuje Mirabbelko, teraz sprobuje ten z ziemniakami moze? Chyba, ze polecasz jeszcze inny, taki, zeby byl troszke jasniejszy (a moze zakwas zrobie pszenny?) Najwazniejsze, ze polknelam bakcyla (Tatter, dzieki Tobie tez!) i bede eksperymentowac! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom