Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dominique" data-source="post: 658882" data-attributes="member: 1346"><p>Blagam wiec o przepis w cups jak znajdziesz chwike, w poniedzialek sie za niego biore, mysle, ze moj zakwas do poniedzialku zrobi sie porzadny juz, chociaz i tak nie moge narzekac, bo jest bardzo zywotny, jak on tam szaleje w tym sloju! :-D</p><p>Tatter, ja myslalam, ze bochenek to taki wyrastany w na przyklad koszyku i po prostu przelozony na goraca blache... bez zadnych form...ale masz racje, na poczatek bezpieczniej uzyc form, wyjme go moze faktycznie 5 minut przed koncem pieczenia i zobaczymy jaki bedzie efekt.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dominique, post: 658882, member: 1346"] Blagam wiec o przepis w cups jak znajdziesz chwike, w poniedzialek sie za niego biore, mysle, ze moj zakwas do poniedzialku zrobi sie porzadny juz, chociaz i tak nie moge narzekac, bo jest bardzo zywotny, jak on tam szaleje w tym sloju! :-D Tatter, ja myslalam, ze bochenek to taki wyrastany w na przyklad koszyku i po prostu przelozony na goraca blache... bez zadnych form...ale masz racje, na poczatek bezpieczniej uzyc form, wyjme go moze faktycznie 5 minut przed koncem pieczenia i zobaczymy jaki bedzie efekt. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom