Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 664193" data-attributes="member: 232"><p>absolutnie tak. podawany czas pieczenia jest orientacyjny. </p><p>jesli skorka jest pieknie brazowa, a chleb postukany od spodu wydaje gluchy dzwiek to jest upieczony. trzeba po prostu wyjac, sprawdzic - a jesli wydaje nam sie jednak nie calkiem upieczony to wlozyc szybko z powrotem na kilka minut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 664193, member: 232"] absolutnie tak. podawany czas pieczenia jest orientacyjny. jesli skorka jest pieknie brazowa, a chleb postukany od spodu wydaje gluchy dzwiek to jest upieczony. trzeba po prostu wyjac, sprawdzic - a jesli wydaje nam sie jednak nie calkiem upieczony to wlozyc szybko z powrotem na kilka minut. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom