Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Anu-La" data-source="post: 803864" data-attributes="member: 12882"><p>[ATTACH=full]37122[/ATTACH]</p><p></p><p>A to mój codzienny trzecia próba, zamiast mleka maślanka wymieszana z woda. Do ciasta zakwaszonego raz zamiast maki żytniej dodałam mąki pszennej, stąd chlebek wyszedł jaśniejszy. Piekłam w tortownicy bo bałam sie żeby za bardzo nie poszedł w szerokość, ostatnie 10 minut dopiekałam juz bez.</p><p>Anu-La</p><p></p><p></p><p></p><p><a href="http://wachlarz.blogspot.com/" target="_blank">http://wachlarz.blogspot.com/</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anu-La, post: 803864, member: 12882"] [ATTACH=full]37122[/ATTACH] A to mój codzienny trzecia próba, zamiast mleka maślanka wymieszana z woda. Do ciasta zakwaszonego raz zamiast maki żytniej dodałam mąki pszennej, stąd chlebek wyszedł jaśniejszy. Piekłam w tortownicy bo bałam sie żeby za bardzo nie poszedł w szerokość, ostatnie 10 minut dopiekałam juz bez. Anu-La [URL="http://wachlarz.blogspot.com/"]http://wachlarz.blogspot.com/[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom