Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Marg" data-source="post: 847935" data-attributes="member: 10941"><p>O co chodzi z tymi małymi dziurkami?? Ja specjalnie wyrastam chleb w lodówce, żeby miał małe, równe dziurki. Chleb z mąki grubej - razowej będzie bardziej zbity niż z białej, chlebowej. Ja piękę chleb codzienny z różnych mąk. Zdarza mi się nawet z samej razowej z młyna o typie na oko 3000, wychodzi niższy, ma małe dziureczki, ale jest smaczniejszy od chleba pieczonego z maki wyłącznie chlebowej typ ok 700-800. Chociaż to akurat kwestia gustu....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Marg, post: 847935, member: 10941"] O co chodzi z tymi małymi dziurkami?? Ja specjalnie wyrastam chleb w lodówce, żeby miał małe, równe dziurki. Chleb z mąki grubej - razowej będzie bardziej zbity niż z białej, chlebowej. Ja piękę chleb codzienny z różnych mąk. Zdarza mi się nawet z samej razowej z młyna o typie na oko 3000, wychodzi niższy, ma małe dziureczki, ale jest smaczniejszy od chleba pieczonego z maki wyłącznie chlebowej typ ok 700-800. Chociaż to akurat kwestia gustu.... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb codzienny
Top
Bottom