Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb dla leniwych czyli bez zagniatania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1614483" data-attributes="member: 956"><p>Dziś po wielu latach upiekłam ten chleb.</p><p>U mnie jak zwykle tylko z 1,5 szklanki mąki czyli połowy porcji.</p><p></p><p>[ATTACH=full]95490[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]95491[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]95492[/ATTACH]</p><p></p><p>Jako, że nie lubię chlebów obsypanych mąką czy otrębami, to skorzystałam z <a href="https://www.youtube.com/watch?v=I0t8ZAhb8lQ" target="_blank">filmiku na youtube</a> i upiekłam go z pomocą pergaminu. Bardzo to też ułatwia przekładanie ciasta do rozgrzanego garnka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1614483, member: 956"] Dziś po wielu latach upiekłam ten chleb. U mnie jak zwykle tylko z 1,5 szklanki mąki czyli połowy porcji. [ATTACH=full]95490[/ATTACH] [ATTACH=full]95491[/ATTACH] [ATTACH=full]95492[/ATTACH] Jako, że nie lubię chlebów obsypanych mąką czy otrębami, to skorzystałam z [URL="https://www.youtube.com/watch?v=I0t8ZAhb8lQ"]filmiku na youtube[/URL] i upiekłam go z pomocą pergaminu. Bardzo to też ułatwia przekładanie ciasta do rozgrzanego garnka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb dla leniwych czyli bez zagniatania
Top
Bottom