Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb dla leniwych czyli bez zagniatania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 399004" data-attributes="member: 151"><p>dałam 3 szklanki mąki czyli ok. 1/2 kg, miąższ też był wilgotny ale nie mokry, i nawet dzisiaj chleb nie był ani trochę czerstwy</p><p>mokry miąższ może być wynikiem zastosowania naczynia żaro i wyrastania w nim, żeliwo rozgrzewa się też na pewno do wyższej temperatury</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 399004, member: 151"] dałam 3 szklanki mąki czyli ok. 1/2 kg, miąższ też był wilgotny ale nie mokry, i nawet dzisiaj chleb nie był ani trochę czerstwy mokry miąższ może być wynikiem zastosowania naczynia żaro i wyrastania w nim, żeliwo rozgrzewa się też na pewno do wyższej temperatury [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb dla leniwych czyli bez zagniatania
Top
Bottom