Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb dla leniwych czyli bez zagniatania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Anu-La" data-source="post: 839916" data-attributes="member: 12882"><p>Przejżałam sobie cały wątek i zauważyłam że najwięcej problemów jest z formą do pieczenia. Ja piekłam w zwykłej tortownicy, popryskanej olejem i wysypanej otrębami, w piekarniku nagrzanym do 230 stopni C, po pół godzinie temperaturę zmniejszłam do 200 stopni C i piekam jeszcze 15 minut. czyli w sumie 45 minut. Wkładając chlebek wrzuciłam też parę kostek lodu. Niczym chlebka nie przykrywałam!</p><p></p><p>Pozdrawiam</p><p></p><p>Anula</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anu-La, post: 839916, member: 12882"] Przejżałam sobie cały wątek i zauważyłam że najwięcej problemów jest z formą do pieczenia. Ja piekłam w zwykłej tortownicy, popryskanej olejem i wysypanej otrębami, w piekarniku nagrzanym do 230 stopni C, po pół godzinie temperaturę zmniejszłam do 200 stopni C i piekam jeszcze 15 minut. czyli w sumie 45 minut. Wkładając chlebek wrzuciłam też parę kostek lodu. Niczym chlebka nie przykrywałam! Pozdrawiam Anula [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb dla leniwych czyli bez zagniatania
Top
Bottom