Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb Emigrantow na zakwasie (bajaderka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 110760" data-attributes="member: 231"><p>1. ten zakwas jest gestszy niz twój, ale wiele sob uzywa długoterminowego-żytniego z powodzeniem. Bajaderka używa obu.</p><p>Spróbuj, przekonasz się (a propos, ajk wyszła ta focaccia?)</p><p></p><p>2. ja pieke wlasciwie zawsze chleby na dolnej grzałce, termoobieg czasem włączma pod koniec.</p><p>jesli temp bedzie wystarczajaco wysoka, napewno bedzie ok. Z emigrantem to jets tak, ze wile osob ma upiecozny przed czasem (i chrupiący)</p><p></p><p>3. pamietaj użyć keksówki albo kamienia albo podwójnej, bardzo nagrzanej blachy (inaczej rozleje Ci się na placek)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 110760, member: 231"] 1. ten zakwas jest gestszy niz twój, ale wiele sob uzywa długoterminowego-żytniego z powodzeniem. Bajaderka używa obu. Spróbuj, przekonasz się (a propos, ajk wyszła ta focaccia?) 2. ja pieke wlasciwie zawsze chleby na dolnej grzałce, termoobieg czasem włączma pod koniec. jesli temp bedzie wystarczajaco wysoka, napewno bedzie ok. Z emigrantem to jets tak, ze wile osob ma upiecozny przed czasem (i chrupiący) 3. pamietaj użyć keksówki albo kamienia albo podwójnej, bardzo nagrzanej blachy (inaczej rozleje Ci się na placek) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb Emigrantow na zakwasie (bajaderka)
Top
Bottom