Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb Emigrantow na zakwasie (bajaderka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 110942" data-attributes="member: 231"><p>moim zdaniem NIE WARTO dodawać mąki do ciasta i wiele razy do tego namawiałam (razem z Bajaderką...) </p><p>Ciasto powinno być bardzo luźne i taka konsystencja ( taka, co jej się nei da naciąć) gwarantuje dziurowatą, wspaniałaą strukturę. Nei wątpię, że tym osobom, kóre robią tak, ze ciasto się trzyma kupy, wychodzi też bardzo smaczny, ale naprawde najlepszy efekt jest z baaardzo luźnego.</p><p></p><p>I jesli nie masz mocnej kuchenki piecz w keksówce. Ja tam bardzo lubie emigranta z keksówki, łatwo się go kroi etc.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 110942, member: 231"] moim zdaniem NIE WARTO dodawać mąki do ciasta i wiele razy do tego namawiałam (razem z Bajaderką...) Ciasto powinno być bardzo luźne i taka konsystencja ( taka, co jej się nei da naciąć) gwarantuje dziurowatą, wspaniałaą strukturę. Nei wątpię, że tym osobom, kóre robią tak, ze ciasto się trzyma kupy, wychodzi też bardzo smaczny, ale naprawde najlepszy efekt jest z baaardzo luźnego. I jesli nie masz mocnej kuchenki piecz w keksówce. Ja tam bardzo lubie emigranta z keksówki, łatwo się go kroi etc. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb Emigrantow na zakwasie (bajaderka)
Top
Bottom