Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb Emigrantow na zakwasie (bajaderka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="MagdazMediolanu" data-source="post: 13081" data-attributes="member: 206"><p>Mój emigrant też nie wyrasta specjalnie w samej fazie "wyrastania". Na ogół rusza trochę do góry dopiero w piekarniku. A po upieczeniu nie jest zbyt wysoki. Więc się nie martw. </p><p>A wyrabiam maszyną, więc to chyba z pół godziny trwa. 7 minut to może być trochę mało. A może ty masz robota? Bo robotem też można przecież ciasto wyrobić.</p><p></p><p>MzM</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MagdazMediolanu, post: 13081, member: 206"] Mój emigrant też nie wyrasta specjalnie w samej fazie "wyrastania". Na ogół rusza trochę do góry dopiero w piekarniku. A po upieczeniu nie jest zbyt wysoki. Więc się nie martw. A wyrabiam maszyną, więc to chyba z pół godziny trwa. 7 minut to może być trochę mało. A może ty masz robota? Bo robotem też można przecież ciasto wyrobić. MzM [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb Emigrantow na zakwasie (bajaderka)
Top
Bottom