Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb Emigrantow na zakwasie (bajaderka)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 97529" data-attributes="member: 59"><p>emigrant od pierwszego razu wychodzi mi rewelacyjny i bez wpadek. </p><p></p><p>moze dlatego, ze wie, ze musi, albo go przestane robic. </p><p>rzady silnej reki czasem daja efekty. </p><p></p><p>wyrabia go maszyna w programie do ciasta drozdzowego</p><p>potem jest wyrzucony na niby stolnice posypana maka. Tam wcale nie rosnie tylko jest obtoczony, bo nature ma raczej kleista, i uformowany nieco. Tzn nastepuje maskowanie dziury po mieszdle i natychmiast wedruje na blache. </p><p>Tam rosnie, zgodnie z instrukcja Bajaderki, a potem chyc do pieca. </p><p></p><p>nie ma podwojnego wyrastania, nie ma sitek ni koszyczkow i nigdy nie zdarzylo sie zeby sie nie udal. </p><p></p><p>jesli chodzi o forme ten chlebek zawsze mnie bedzie zachwycal. Zawsze na pierwszym miejscu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 97529, member: 59"] emigrant od pierwszego razu wychodzi mi rewelacyjny i bez wpadek. moze dlatego, ze wie, ze musi, albo go przestane robic. rzady silnej reki czasem daja efekty. wyrabia go maszyna w programie do ciasta drozdzowego potem jest wyrzucony na niby stolnice posypana maka. Tam wcale nie rosnie tylko jest obtoczony, bo nature ma raczej kleista, i uformowany nieco. Tzn nastepuje maskowanie dziury po mieszdle i natychmiast wedruje na blache. Tam rosnie, zgodnie z instrukcja Bajaderki, a potem chyc do pieca. nie ma podwojnego wyrastania, nie ma sitek ni koszyczkow i nigdy nie zdarzylo sie zeby sie nie udal. jesli chodzi o forme ten chlebek zawsze mnie bedzie zachwycal. Zawsze na pierwszym miejscu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Chleb Emigrantow na zakwasie (bajaderka)
Top
Bottom