Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb jogurtowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 976400" data-attributes="member: 4258"><p>Chleb jest bardzo pyszny. Ja użyłam mąki: typ 650 + pszenna pełnoziarnista + żurkowa. </p><p>Podchodziłam do pieczenia chleba niczym pies do jeża, a tu nie ma się czego bać. Ciasto pięknie mi wyrosło, potem ślicznie się formowało. Nie mam kamienia więc piekłam na blaszce piekarnikowej, rozgrzanej razem z piekarnikiem. Uformowany chleb wyrastał na deseczce wyłożonej papierem a potem razem z tym papierem zsunęłam z deseczki na gorącą blachę. Na dno piekarnika wrzuciłam kilka kostek lodu. </p><p>Kroiłam jeszcze ciepły, bo trudno było wytrzymać tak pięknie pachniał. </p><p></p><p>[ATTACH=full]52538[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]52539[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 976400, member: 4258"] Chleb jest bardzo pyszny. Ja użyłam mąki: typ 650 + pszenna pełnoziarnista + żurkowa. Podchodziłam do pieczenia chleba niczym pies do jeża, a tu nie ma się czego bać. Ciasto pięknie mi wyrosło, potem ślicznie się formowało. Nie mam kamienia więc piekłam na blaszce piekarnikowej, rozgrzanej razem z piekarnikiem. Uformowany chleb wyrastał na deseczce wyłożonej papierem a potem razem z tym papierem zsunęłam z deseczki na gorącą blachę. Na dno piekarnika wrzuciłam kilka kostek lodu. Kroiłam jeszcze ciepły, bo trudno było wytrzymać tak pięknie pachniał. [ATTACH=full]52538[/ATTACH] [ATTACH=full]52539[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb jogurtowy
Top
Bottom