Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb kielecki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 1026061" data-attributes="member: 5092"><p>Qd, dziury jak w no knead bread?! Przecież ja od dawna szukam chleba z z takimi dziurami! Poproszę przepis na taki chleb! Czy może nawet w smaku jest podobny do słowiańskiego?</p><p>A następny chleb proponuję upiec na chrzanowym liściu, dużo lepszy smak no i tak się nie przypala jak kapuściany. Na surowy się kładzie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 1026061, member: 5092"] Qd, dziury jak w no knead bread?! Przecież ja od dawna szukam chleba z z takimi dziurami! Poproszę przepis na taki chleb! Czy może nawet w smaku jest podobny do słowiańskiego? A następny chleb proponuję upiec na chrzanowym liściu, dużo lepszy smak no i tak się nie przypala jak kapuściany. Na surowy się kładzie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb kielecki
Top
Bottom