Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb na zakwasie ze słonecznikiem (krok po kroku)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1603196" data-attributes="member: 1142"><p>Hmmm, z pewnoscia nie zamiana mak, bo niezaleznie od rodzaju uzytej maki chleb powinien wyrosnac. Moze byc bardziej razowy, ciezszy, ale na wyrosniecie nie powinno miec to generalnie wplywu. Napisalas, ze rosl 5 godzin i potem jeszcze 4 godziny w 25 stopniach a to bardzo bardzo dlugo, szczegolnie w takiej temperaturze; wnioskuje zatem, ze masz oslabiony zakwas (z jakiegos powodu). Sugerowalabym reanimacje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1603196, member: 1142"] Hmmm, z pewnoscia nie zamiana mak, bo niezaleznie od rodzaju uzytej maki chleb powinien wyrosnac. Moze byc bardziej razowy, ciezszy, ale na wyrosniecie nie powinno miec to generalnie wplywu. Napisalas, ze rosl 5 godzin i potem jeszcze 4 godziny w 25 stopniach a to bardzo bardzo dlugo, szczegolnie w takiej temperaturze; wnioskuje zatem, ze masz oslabiony zakwas (z jakiegos powodu). Sugerowalabym reanimacje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb na zakwasie ze słonecznikiem (krok po kroku)
Top
Bottom