Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb na zakwasie ze słonecznikiem (krok po kroku)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1603410" data-attributes="member: 1443"><p>Ja też prowadzę zakwas na mące żytniej razowej, za każdym razem wywalam prawie wszystko (zostawiam ok. pół łyżeczki na rozmnożenie) ale ja tego zakwasu nie trzymam więcej jak dwie łyżki. A odświeżenie takie o jakim pisze tatter robię tylko jak długo nie piekę tzn. w wakacje, kiedy w mieszkaniu mam koszmarnie gorąco.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1603410, member: 1443"] Ja też prowadzę zakwas na mące żytniej razowej, za każdym razem wywalam prawie wszystko (zostawiam ok. pół łyżeczki na rozmnożenie) ale ja tego zakwasu nie trzymam więcej jak dwie łyżki. A odświeżenie takie o jakim pisze tatter robię tylko jak długo nie piekę tzn. w wakacje, kiedy w mieszkaniu mam koszmarnie gorąco. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb na zakwasie ze słonecznikiem (krok po kroku)
Top
Bottom