Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb Owieczki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Durlikowa" data-source="post: 515543" data-attributes="member: 4182"><p>Tak jak obiecałam, oto nasz zakalec,</p><p></p><p>[ATTACH=full]11575[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]11577[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]11576[/ATTACH]</p><p></p><p>ale smakowo dobry. Gdyby nie te dziury po zapadniętym cieście, to by naprawdę wyglądał wyśmienicie, bo w piekarniku naprawdę był cudowny. </p><p>Tak też sobie pomyślałam że może to wina tego iż dodałam mąki żytniej za dużo. </p><p>Właśnie przekroiłam go na pół, niestety w miejscu zapadniętym jest cały gliniasty. Jaka szkoda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Durlikowa, post: 515543, member: 4182"] Tak jak obiecałam, oto nasz zakalec, [ATTACH=full]11575[/ATTACH] [ATTACH=full]11577[/ATTACH] [ATTACH=full]11576[/ATTACH] ale smakowo dobry. Gdyby nie te dziury po zapadniętym cieście, to by naprawdę wyglądał wyśmienicie, bo w piekarniku naprawdę był cudowny. Tak też sobie pomyślałam że może to wina tego iż dodałam mąki żytniej za dużo. Właśnie przekroiłam go na pół, niestety w miejscu zapadniętym jest cały gliniasty. Jaka szkoda. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb Owieczki
Top
Bottom