Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb powszedni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Agatka" data-source="post: 458778" data-attributes="member: 2215"><p>Ker kupiłam dziś płatki więc bedę testować kolejny raz z płatkami</p><p></p><p>zrobiłam go i wyszedł super, wielki strasznie, z tym, że piekłam na programie francuskim, dałam więcej mąki a mniej wody, żeby zrównoważyć niedobór płatków i bardzo mi smakował</p><p>a i miód zamiast cukru, bo cukier też dostał nóg wczoraj (czyt. współlokatorom się znów nie chciało kupić swojego i podbierali mój )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Agatka, post: 458778, member: 2215"] Ker kupiłam dziś płatki więc bedę testować kolejny raz z płatkami zrobiłam go i wyszedł super, wielki strasznie, z tym, że piekłam na programie francuskim, dałam więcej mąki a mniej wody, żeby zrównoważyć niedobór płatków i bardzo mi smakował a i miód zamiast cukru, bo cukier też dostał nóg wczoraj (czyt. współlokatorom się znów nie chciało kupić swojego i podbierali mój ) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb powszedni
Top
Bottom