Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb powszedni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 494000" data-attributes="member: 59"><p>bardzo sie ciesze Buko. </p><p></p><p>ja nie mam opcji &quot;wagowej&quot; pieczenia i jak widze, ze blady to po calym cyklu wlaczam dodatkowo pieczenie. </p><p></p><p>tymczasem zmierzam do przepisu Biedronki. Podobny, ale namoczenie platkow sprawia, ze jest wilgotniejszy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 494000, member: 59"] bardzo sie ciesze Buko. ja nie mam opcji "wagowej" pieczenia i jak widze, ze blady to po calym cyklu wlaczam dodatkowo pieczenie. tymczasem zmierzam do przepisu Biedronki. Podobny, ale namoczenie platkow sprawia, ze jest wilgotniejszy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb powszedni
Top
Bottom