Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb powszedni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 789934" data-attributes="member: 5092"><p>Piekę ten chleb od pewnego czasu ale z wpisem tutaj czekałam aż uda mi się fotogeniczny. Ale dam spokój bo w tym chlebie wcale nie to jest najważniejsze. Może nie wygląda ładnie z wierzchu ale co tam, jest to i tak najlepszy chleb z maszyny jaki znam. Skóreczka chrupiąca ale nie zagraża zębom, miąższ dziurkowany i pyszny, o takim smaku jak prawdziwy chleb. A co najlepsze, robi się sam od początku do końca w maszynie bez przekładania do formy i pieczenia w piekarniku. Tyle że mąki u mnie za każdym razem wchodzi więcej niż w przepisie, no i już różne warianty przetestowałam, ten akurat jest z domieszką mąki gryczanej. Bardzo dziękuję za przepis, o taki właśnie chodziło. </p><p>[ATTACH=full]36186[/ATTACH]</p><p>Niestety nie potrafię zrobić zdjęcia żeby tło było trochę lepsze, ale tu nie chodzi o tło tylko o chleb.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 789934, member: 5092"] Piekę ten chleb od pewnego czasu ale z wpisem tutaj czekałam aż uda mi się fotogeniczny. Ale dam spokój bo w tym chlebie wcale nie to jest najważniejsze. Może nie wygląda ładnie z wierzchu ale co tam, jest to i tak najlepszy chleb z maszyny jaki znam. Skóreczka chrupiąca ale nie zagraża zębom, miąższ dziurkowany i pyszny, o takim smaku jak prawdziwy chleb. A co najlepsze, robi się sam od początku do końca w maszynie bez przekładania do formy i pieczenia w piekarniku. Tyle że mąki u mnie za każdym razem wchodzi więcej niż w przepisie, no i już różne warianty przetestowałam, ten akurat jest z domieszką mąki gryczanej. Bardzo dziękuję za przepis, o taki właśnie chodziło. [ATTACH=full]36186[/ATTACH] Niestety nie potrafię zrobić zdjęcia żeby tło było trochę lepsze, ale tu nie chodzi o tło tylko o chleb. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb powszedni
Top
Bottom