Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb prowansalski dla maszynistow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 30552" data-attributes="member: 52"><p>Widzisz... z maszyna jak z mezem. Najpierw trzeba sie przyjrzec, wyprobowac itd. Niby wszystkie maszyny sa podobne, ale jednak pewne drobne roznice sa. Np. to podgrzewanie skladnikow. Jak juz sie zna maszyne, to wiadomo co w przepisie musi byc zmienione. Wlasnie dlatego takie pojecia jak "ilosc drozdzy" sa wzgledne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 30552, member: 52"] Widzisz... z maszyna jak z mezem. Najpierw trzeba sie przyjrzec, wyprobowac itd. Niby wszystkie maszyny sa podobne, ale jednak pewne drobne roznice sa. Np. to podgrzewanie skladnikow. Jak juz sie zna maszyne, to wiadomo co w przepisie musi byc zmienione. Wlasnie dlatego takie pojecia jak "ilosc drozdzy" sa wzgledne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb prowansalski dla maszynistow
Top
Bottom