Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb prowansalski dla maszynistow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 21642" data-attributes="member: 52"><p>Kolejna wersja / jak widac teraz robie z 400 g maki /:</p><p>100 g maki grahamkowej</p><p>150 g maki wysokoglutenowej typu manitoba</p><p>150 g maki chlebowej</p><p>240 ml cieplej wody</p><p>1,5 lyzeczki soli</p><p>1 lyzeczka cukru</p><p>8 g swiezych drozdzy</p><p>2 lyzki oliwy z oliwek extravergine</p><p>1 plaska lyzka czosnku liofiliozowanego / w platkach / *</p><p>2 lyzki ziol prowansalskich</p><p>* po sygnale akustycznym</p><p></p><p>Maszyna Princess 1936 </p><p>program French / Medium, ale moze byc Basic / Dark </p><p>Ja zrobilam wg French.</p><p></p><p>Kromki smarowalam greckim jogurtem i zjadalm / tylko 2 jednorazowo /.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 21642, member: 52"] Kolejna wersja / jak widac teraz robie z 400 g maki /: 100 g maki grahamkowej 150 g maki wysokoglutenowej typu manitoba 150 g maki chlebowej 240 ml cieplej wody 1,5 lyzeczki soli 1 lyzeczka cukru 8 g swiezych drozdzy 2 lyzki oliwy z oliwek extravergine 1 plaska lyzka czosnku liofiliozowanego / w platkach / * 2 lyzki ziol prowansalskich * po sygnale akustycznym Maszyna Princess 1936 program French / Medium, ale moze byc Basic / Dark Ja zrobilam wg French. Kromki smarowalam greckim jogurtem i zjadalm / tylko 2 jednorazowo /. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb prowansalski dla maszynistow
Top
Bottom